MAI MULT DECAT GAZ
Gaze industriale, medicale si alimentare

Despre MWGAZE

MWGAZE şi-a început activitatea în anul 1994 ca fiind o afacere de familie prin îmbutelierea sifonului şi a sucurilor la dozator.

În anul 2000, s-a dezvoltat pe o nouă activitate şi anume aceea de îmbuteliere a dioxidului de carbon. Întotdeauna am pus accent pe calitate, seriozitate şi muncă în echipă, iar din 2006 am intrat în rândul companiilor mari prin îmbutelierea întregii game de gaze industriale, gaze nobile şi amestecuri de gaze. Afacerea s-a extins în prezent în mai multe judeţe, având în portofoliu clienţi importanţi din ţară.

Activităţile noastre cuprind atât stocarea şi îmbutelierea gazelor cât şi transportul lor către clienţi. În funcţie de nevoile clientului, gazele se îmbuteliază în tuburi, baterii sau vase. Datorită unei logistici bune reuşim să facem faţă cu succes cererilor, indiferent de distanţă.

 

Despre MWGROUP

De-a lungul timpului am invatat ca fiecare Profesie sau Meserie a capatat valoare datorita Oamenilor care au facut-o din pasiune pentru rezultate exceptionale, calitate si sustenabilitate. Indiferent de industrie, adevaratele rezultate au fost aduse intotdeauna prin prisma unei gandiri orientate spre excelenta. Prin munca si sudoarea oamenilor profesionisti si dedicati care au dat totul ca sa devina mai buni.

Astazi, dupa aprox. 20 de ani de existenta, misiunea noastra este aceeasi. Celebram, Sustinem si Ajutam companiile si profesionistii din industrie, ca sa livreze servicii si produse la standardele EXCELENTEI prin prisma expertizei lor si a partenerilor cu care lucreaza.