Gaze Industriale
Gaze tehnice, imbuteliate si lichefiate de cea mai inalta calitate.

Amestecuri de gaze

Amestecurile de gaze sunt orice combinaţie de doi sau mai mulţi compuşi. MW are o experienţă bogată în producerea şi distribuirea amestecurilor de gaze. Industrii cum ar fi cea analitică, alimentară, metalurgică sau electronică pot beneficia din utilizarea lor, prin îmbunătăţirea producţiei, optimizarea performanţei şi reducerea costurilor.

MW comercializează diferite tipuri de amestecuri de gaze pentru tăiere şi sudură.

Amestecuri de gaze pentru tăiere
Unele combinaţii de gaze pot fi utilizate în procesele de tăiere cu jet de plasmă. Beneficiile variază în funcţie de materialul care trebuie tăiat, de plasmă şi de gazul de protecţie folosit. Amestecuri de argon- hidrogen sunt folosite pentru a obţine o calitate mai bună a tăieturii pe oţel inoxidabil mai gros. Nitrogen/Argon- Hidrogen dă de asemenea rezultate metalurgice mai bune asupra oţelului inoxidabil mai gros.

Amestecuri de gaze de protecţie
Amestecurile de gaze de protecţie de la MW se folosesc în diferite procese de sudură. Gazele de protecţie protejează zona sudată de gazele atmosferice, cum ar fi oxigenul, azotul, dioxidul de carbon şi vaporii de apă. În funcţie de materialele sudate, aceste gaze atmosferice pot diminua calitatea sudurii sau pot face procesul de sudură mai dificil.

Amestecuri de gaze speciale
Amestecuri personalizate pentru a suda materiale foarte speciale, de cele mai multe ori micro adăugate în argon sau baza de argon/heliu, sunt disponibile în gama de gaze de protecţie de la MW.

Contacteaza-ne pentru detalii

Prin trimiterea acestui formular sunteti de acord cu Termenii și Condițiile si Politica Cookie a site-ului dar si cu Politica GDPR.